Friday, May 2, 2014

NP - tal och ändring i schemat

Jag har bedömt talen som hölls idag och kompletterat matrisen i er svenskmapp. Jag är mkt nöjd framförallt med era framträdanden: dvs. att ni möter publiken och att ni har ett bra språk som är ledigt men tillräckligt formellt för situationen. Ni som har haft PowerPoints har också tänkt på att ha gott om bilder och ni har använt dem på ett sätt som stödjer presentationen!

De som har fått lite lägre betyg har främst fått det för att man t.ex. hoppat över avslutningen och kanske bara sagt "nu är jag klar" eller "det var det", eller att man haft en väldigt liten del med egna tankar utan nästan bara beskrivit. Detta är saker som främst har med innehåll och disposition att göra. Om det är någon som vill göra om sitt tal för att man känner att man verkligen kan göra bättre, så anmäler ni det till mig! Detta gäller er som inte använde något presentationstekniskt hjälpmedel också:)

Det har skett en förändring i schemat och det är att Isak och Erik ska ha sin speaking på fredag i nästa vecka (8.10-8.50). Därefter ska de personer som inte ännu gjort det, hålla sina tal (NP - svenska), dvs: Albin, Harald, Erik och Hanna.

No comments:

Post a Comment